Onderhoudende najaarsvergadering met Erik Hulzebosch

erik-hulzeboschNa afloop van de ledenvergadering op 21 oktober 2014 hield Erik Hulzebosch een onderhoude betoog "Topsport is Ondernemen en Ondernemen is Topsport". Met zo'n aansprekende gast heeft het bestuur besloten om ook ondernemers die geen lid zijn van de OVL hiervan deelgenoot te maken.

Op onnavolgbare wijze neemt Erik de in grote getale aanwezige ondernemers mee op het pad dat hij aflegde van Gramsberg jochie dat niets van school wilde weten via top marathon schaatser tot Bekende Nederlander, entertainer én ondernemer.

Uit zijn verhaal konden de aanwezige een groot aantal tips en adviezen halen die belangrijk zijn voor succesvol ondernemen. Om er zomaar een paar te noemen: geloof in eigen kunnen, blijf werken aan jouw doelen, zoek altijd actief naar manieren waarop je anderen tevreden/blij kunt maken, laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen en probeer altijd in te schatten hoe de toekomst van jouw markt er op langere termijn uit zou kunnen zien.

Hieronder een kort filmpje met een willekeurig stukje uit Erik's verhaal waaruit je als ondernemer de nodige tips en adviezen uit kunt filteren. Als je dit filmpje hebt gezien en niet aanwezig was, dan kun je je wel een beeld vormen van wat je hebt gemist!

 

 

Noteer alvast

OVL Uitje

02-07-2019

10:30 - 22:00 uur

OVL volgen

Volg OVL via Social Media:

Twitter

Facebook